Despina producties
Zangeres Vliegende Stukken Training


Recensies Finale Amsterdams Kleinkunst Festival, april 2015


[…] liet ze in geestige liedjes haar zuivere stem horen en verraste met vooruitblikken op toekomstige programma’s. Ze liet ook horen een krachtige sopraan te zijn, maar meer dan een gimmick is dat nog niet. De jury prees haar ‘’subtiele grapjes’’ en ‘’uitstekende timing’’, maar tekende aan dat Marjolein de Graaff zelfbewuster en gevaarlijker moet worden.
NRC, Ron Rijghard

Zodoende moest Marjolein de Graaff het hebben van een op zich inventief geschreven vooruitblik op de shows die ze ooit nog gaat spelen. Ze is een leuke jonge vrouw, maar de toon waarmee ze zichzelf relativeert, ontkracht de noodzaak van het optreden.
Leidsch Dagblad, Hans Visser

Ze heeft zeker potentie als comédienne, maar of ze inhoudelijk ook iets te vertellen heeft zal de toekomst moeten uitwijzen.
Het Parool, Mike Peek

Hoewel Marjolein de Graaff, die tweede werd, zich wel degelijk opwierp als potentiële wereldverbeteraar, bleek zich dat vooral in haar eigen hoofd af te spelen, wat ook meteen haar gimmick was. Met een stem die glas doet sneuvelen, was ze origineel, grappig en maakte nieuwsgierig naar meer.
De Telegraaf, Esther Kleuver