Despina producties
Zangeres Vliegende Stukken Training


Vliegende Stukken

foto www.martinrudolph.nl Vliegende Stukken wervelt met theatrale schwung door de muziekstijlen, van Bach tot Bernstein, van Italiaans tot Nederlands, van knipoog tot kippenvel.

Marjolein de Graaff (sopraan), Sabine van der Heyden (alt-mezzo en pianist) en René Veen (tenor en pianist) zijn alle drie als geschoolde zangers werkzaam in de solistenwereld en in professionele koren in binnen- en buitenland. Daarnaast groeide de behoefte aan een lossere, meer theatrale benadering van de muziek en daarin hebben ze elkaar gevonden. Ook willen zij het prachtige Nederlandstalige repertoire uit de jaren zestig en zeventig aan de vergetelheid ontrukken.

Ze hebben hun ervaringen op het concertpodium, in de opera en in de kleinkunst samengebald en vliegen in hun programma met gemak door eeuwen muziek heen. Sinds de oprichting in 2008 heeft Vliegende Stukken al met veel succes opgetreden in zondagmiddagseries door het hele land, maar ook bij feestelijke gelegenheden en op symposia. Ook geschikt voor niet-klassieke oren!

Bekijk ons op YouTube!Boekingen: vliegendestukken@xs4all.nl of (030) 296 44 44 (Marjolein de Graaff).